A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

День шкільного молока

Щоб привернути увагу громадськості до важливості вживання молока та молочних продуктів для зміцнення здоров'я молодого покоління, формування у дітей шкільного віку усвідомленого ставлення до здорового харчування і сприяння регулярному забезпеченню школярів молоком як додатковим харчуванням, щороку відзначається Всесвітній день шкільного молока!

15:59 18.09.2023

Увага, конкурс "День шкільного молока"

Щоб привернути увагу громадськості до важливості вживання молока та молочних продуктів для зміцнення здоров'я молодого покоління, формування у дітей шкільного віку усвідомленого ставлення до здорового харчування і сприяння регулярному забезпеченню школярів молоком як додатковим харчуванням, щороку відзначається Всесвітній день шкільного молока! 

10:35 17.09.2023

День здоров'я та спорта

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров'я, а найкращим другом для здоров'я був і залишається спорт.

17:55 08.09.2023

Батьківські збори

Організація освітнього процесу, безпечне середовище для всіх учасників, залучення дітей до навчання, освітні реформи,  харчування дітей та багато інших важливих питань постають перед керівником школи. Та будь-які проблеми легше вирішувати разом. Одним із ключових компонентів Нової української школи є педагогіка партнерства, в основі якої – спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. У роботі ОЗ "Диканська ЗОШ І-ІІІ ст." співпраця з усіма учасниками освітнього процесу стоїть у пріоритеті. 8 вересня 2023 року відбулася дружня зустріч представників батьківських класних спільнот з директором Людмилою Сімаченко та працівниками закладу, у ході якої обговорили питання: ✅активного залучення батьків до освітнього процесу, ✅відвідування здобувачів освіти навчальних уроків, а також одне з актуальних питань - ✅харчування дітей у школі. Юлія Литвиненко, педагог соціальний, ознайомила батьків із Законом України "Про освіту", Постановами Кабінету міністрів про залучення дітей до навчання. Наголосила про відповідальність батьків за дітей у позаурочний час. Розповіла про співпрацю закладу з ювенальною превенцією. Валентина Купка, сестра медична, детально обговорила з батьками реформу шкільного харчування, так як 2022 року заклади освіти перейшли на нове меню для учнів, у якому врахували основні принципи здорового харчування дітлахів та їх потребу в енергії. Відтак новий раціон школярів передбачає поступову відмову від солі та цукру, і хлібобулочних виробів. Однак харчові нововведення сподобались далеко не всім: нове меню отримало велику кількість негативних відгуків. Щоб переконати батьків у користі оновленого меню, на зустрічі було запропоновано продегустувати страви шкільних сніданків і обідів. Представники батьківських колективів висловили свої думки та побажання щодо покращення організації освітнього процесу та якості харчування у закладі. Учні, батьки та вчителі нашого закладу  об’єднані спільними цілями та прагненнями зробити школу безпечною, цікавою, змістовною для всіх учасників освітнього процесу. Разом ми - сила!

16:47 08.09.2023

Мобільна варта

Визначати небезпечні ситуації, не боятися звертатися за допомогою до дорослих, розпізнавати насильство, булінг, як протидіяти йому та підтримувати тих,  хто постраждав - цьому навчалися учні 1-х класів під час гри-квесту "Мобільна варта" та в інформаційній бесіді, які провели експерти ГО "Бюро гендерних стратегій та бюджетування" 07.09.2023 в ОЗ "Диканська ЗОШ l-lll ст.".

16:13 07.09.2023

День знань

День знань - всенародне свято мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. В цей день в школах "перші дзвоники" сповіщають про те, що новий навчальний рік розпочато. На жаль, у 2023 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися та здобувати освіту.

15:27 04.09.2023

Круглий стіл спільноти асистентів вчителів інклюзивних класів

Традиційно, напередодні нового навчального року, доки учні ще відпочивають та насолоджуються останніми днями літніх канікул, вчителі працюють — підвищують свій професійний рівень та обмінюються досвідом.

15:09 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора