A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

День Землі

Щорічно 22 квітня  все прогресивне людство відзначає  день Землі. Учні 4 б класу завжди долучаються до екологічних акцій.От і цього дня діти приготували для своїх  молодших товаришів тематичну фотозону та лепбук в шкільній рекреації. Провели також цікаву виховну годину, на якій було обговорено важливі екологічні проблеми сучасності, вплив війни на довкілля та способи їх вирішення. 

15:56 22.04.2023

Вітаємо чемпіона України

З початку війни Росії проти України дуже актуальним стало питання, як навчитися володіти зброєю. В такий страшний час, в якому ми зараз живемо, навички володіння зброєю повинні бути в кожного, кому це дозволено законом. Також важливо вміти поводитися зі зброєю у стресових ситуаціях. Часто такі вміння, зауважують спеціалісти, рятують життя.

13:40 17.04.2023

Посвята в читайлики

У нашій школі є така традиція: щороку у кінці березня здобувачів освіти 2 класу посвячуємо у читачі. Сьогодні учні 2 класу стали читачами нашого бібліотечного царства. Але перш ніж стати ними, вони пройшли іспити, які підготував бібліотечний Гном:

15:47 12.04.2023

День комах у Диканському історико-краєзнавчому музеї ім. Д.М. Гармаша

Канікули – це час для допитливих. Цей сонячний день  музей вирішив присвятити комахам  та їх значенню для природи та людини.  Захід "Комахи у нашому житті" відвідали учні 3-А  класу ОЗ "Диканська ЗОШ І-ІІІ ступенів" (класний керівник А.С. Кореліна). Діти дізнались про спосіб життя, користь та шкоду деяких видів, ознайомились з музейною колекцією комах. Школярі були активними співбесідниками та проявили гарні знання у вікторині.

15:59 06.04.2023

Ура! Канікули!!!

Канікули - це гарний час для спілкування з природою. 5 квітня вчителі та учні 3-Б класу разом з фахівчинею Диканського ландшафтного парку Криворучко Мариною провели екскурсію екостежкою "Заповідна Диканька". Спостереження за білочками, синичками, дятлом, джмеликами, метеликами та бджолами, а також первоцвітами було дуже цікавим. Встановлювали вік дерев, складали ланцюжки живлення, дізнавались про рослинний і тваринний світ Диканьки Звичайно, все проходило в ігровій формі. Діти й дорослі отримали насолоду від спілкування та споглядання природи.

15:57 05.04.2023

Діємо для здоров'я

Наша школа вже три роки  працює з Україно-швейцарським проєктом "Діємо для здоров'я." Сучасна школа має надати молодим людям знання та  допомогти розвинути уміння та  навички, які необхідні для  здорового та  продуктивного життя як  у дитячому та  юнацькому віці, так і  у подальшому дорослому житті. Тому, поруч з  навчанням і  вихованням, формування здоров’язбережувальної компетентності  – одне з  головних завдань закладу освіти. Щоб сприяти здоровій та  безпечній поведінці учнів, заклад освіти має створити умови, сприятливі для  навчання, успішної соціалізації й гармонійного розвитку дітей та підлітків. Навчання медичних сестер при Полтавському обласному громадському центрі здоров'я - це одна з можливостей гарантувати й підтримувати безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу.

13:59 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора