A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

День знань

Дата: 04.09.2023 15:27
Кількість переглядів: 19

День знань - всенародне свято мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. В цей день в школах "перші дзвоники" сповіщають про те, що новий навчальний рік розпочато. На жаль, у 2023 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися та здобувати освіту.

Через війну та безпекову ситуацію старт нового навчального року 1 вересня в ОЗ "Диканська ЗОШ І-ІІІ ст." розпочався не традиційним дзвоником, а теплими зустрічами з однокласниками, друзями і вчителями. Перший урок "З Україною в серці" відбувся у різних форматах, діти та батьки отримали позитивні емоції, збагатили знання про Україну як Державу, пригадали національні символи, звичаї та обереги українського народу, повторили правила безпечної поведінки, їли традиційну кашу.

Для учнів 1 класу 04.09.2023 відбулася урочиста посвята в першокласники. Переповнюють емоції всіх, адже для першачків - це новий досвід,  для випускників - рік непростих рішень та випробувань, для батьків - ностальгія, спогади та хвилювання.

Щира дяка Збройним Силам України, нашим захисникам за можливість розпочати новий навчальний рік та продовжувати навчання в стінах рідної школи.

Нехай 2023-2024 н.р. для усіх буде роком  досягнень, нових знань, великих Перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора