A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

Шевченкова весна

Цьогоріч ми відзначаємо 209-річницю з дня народження та вшановуємо 162-у річницю з дня смерті видатного українця, Пророка, Великого Кобзаря, що став найвеличнішим символом волелюбної України.

15:23 09.03.2023

До Дня жінки

Весна...краса розквіту землі, кохання, краса у ніжності дівчат, у чарівності та загадковості жінок. Це період надій і віри у НАШУ ПЕРЕМОЖНУ ВЕСНУ. Дякуємо нашим ЗСУ, волонтерам, що  ми мали змогу провести заходи до Дня жінки. У класних колективах були проведені години спілкування: “Жінки, які будують історію”, “Відомі українки”, “Мамине слово”, конкурси і розважальні програми. Теплі слова шлемо нашим дорогим мамам, сестричкам, бабусям, подружкам!!!

15:48 08.03.2023

Повертайтесь додому живими!

Понеділок, 06.03.2023 року, виявився  неспокійним. Часто лунали сигнали тривоги. Учні 5-а та 5-б класів опорного закладу "Диканська загальноосвітня школа І-ІІІ ступнів" працювали в укритті, створювали малюнки та писали листи нашим захисникам. У свої листівки діти вклали багато тепла, любові та побажань перемоги й швидкого повернення додому.

15:06 06.03.2023

Всеукраїнський конкурс "Олімпіада геніїв України"

2 березня 2023 р. оголосили результати Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв України» («GENIUS Olympiad Ukraine»). Це конкурс проєктів екологічного спрямування, який проводиться серед учнів 8-11 класів. Цього року участь у ньому взяли 785 учнів.  Захід спрямований на те, щоб зацікавити та привернути увагу школярів та освітян до екологічних проблем України та світу, прищепити екологічні цінності молодому поколінню. Конкурсанти готували свої проєкти в таких категоріях: наука, креативне письмо, бізнес, робототехніка, мистецтво, короткометражний фільм, музика. Найпопулярнішими у цьому році стали категорії «Креативне письмо» та «Наука» – саме сюди діти подавали найбільше проєктів. Фіналісткою цього конкурсу стала  учениця 11 класу нашої школи Іванюк Альона. За результатами конкурсу вона отримала почесну відзнаку. Вітаємо!!!   

17:47 02.03.2023

МАН

Вже стало доброю традицією, наприкінці лютого, проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення  Малої академії наук України.  Цьогоріч Диканську громаду на ньому у відділенні «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство» (секція «Зарубіжна література») гідно репрезентувала робота Анастасії Мацко, учениці 11 класу опорного закладу «Диканська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» (науковий керівник - Юлія Галушка, вчитель зарубіжної літератури опорного закладу «Диканська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»).

16:40 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора