A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

Місячник правового виховання

Захист своїх прав є дуже важливим! Обізнаність про свої права посилює наші можливості, тоді ми можемо впливати на ситуацію та приймати рішення! 

18:59 06.11.2023

Форум  «Здорова школа»

Що роблять вчителі на канікулах? Обмінюються досвідом, набувають нових знань, планують спільну діяльність.

18:36 02.11.2023

Діємо для здоров'я

У рамках проєкту «Діємо для здоров’я» учні 3 класу створили комікси «Яку корисну їжу ти споживаєш у школі на перерві?» та «Яку корисну їжу ти візьмеш із собою на одноденну автобусну екскурсію?»

17:07 02.11.2023

Прогулянка до Пивоварського ставка

Теплого, сонячного дня учні 3 класу відправилися на прогулянку до Пивоварського ставка. Погода в цей день стояла просто дивовижна. Здавалося, що літо не хоче передавати своє правління осені. Наш похід пройшов просто чудово: ми грали в ігри, спостерігали за природою та насолоджувалися спілкуванням. Задоволені, але трохи втомлені, ми повернулися додому.

18:50 01.11.2023

Перші в житті канікули

Канікули! Перші канікули першокласників! Плануємо їх провести активно. 31 жовтня учні відвідали дружну організацію - БДЮТ, де познайомилися із діючою мережею гуртків для найменших відвідувачів, вчилися прийомів зняття стресу, дізналися про те, що таке абетка Морзе, і провели фотографування у космічній ракеті. 

18:31 31.10.2023

День гарбуза

26 жовтня – День гарбуза. Головна мета цього дня – поширювати інформацію про цілющі властивості цього продукту та його цінність для організму.

20:37 27.10.2023

День української писемності та мови

У День української писемності та мови до учнів 5-7-з класів завітав Нестор Літописець, щоправда, він забув, як називалася його відома праця. Знайти її - це й було завдання гри-квесту, який організувала вчитель української мови та літератури Лілія Томахіна. На щастя, учні Диканська ЗОШ І-ІІІ ст. дуже розумні, вони подолали усі філологічні перешкоди та відновили стародавній рукопис.

18:13 27.10.2023

ДЕНЬ У ПІЖАМАХ

ДЕНЬ У ПІЖАМАХ У кожній родині є свої добрі традиції, які згуртовують, звеселяють і наповнюють життя позитивом. Учні та класний керівник 6-б класу започаткували тематичний день “ До школи у піжамах”. Ця акція подарувала школярам відчуття єдності у площині креативу, коли буденні речі набувають іншого змісту. Маємо гарненьке відео на згадку. У кожній родині є свої добрі традиції, які згуртовують, звеселяють і наповнюють життя позитивом. Учні та класний керівник 6-б класу започаткували тематичний день “До школи у піжамах”. Ця акція подарувала школярам відчуття єдності у площині креативу, коли буденні речі набувають іншого змісту. Маємо гарненьке відео на згадку.

20:34 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора