A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

Інклюзивне навчання

Інклюзивне навчання є основною та найбільш ефективною формою здобуття якісної освіти людьми з особливими освітніми потребами.. Упровадження інклюзивної освіти в нашій школі актуалізувало потребу в підготовці педагогів до роботи в інклюзивному навчальному середовищі та необхідність їх готовність до роботи в інклюзивному освітньому середовищі в контексті сучасного розуміння  освіти, змін в українському законодавстві.

16:13 18.05.2023

Підсумки роботи та перспективи розвитку.

Конференція - підсумкова форма роботи з батьками. Вона проводиться, як правило, один раз на рік. Її мета - узагальнення  роботи освітнього закладу за рік, підсумовування спільної роботи, спів управління  та  партнерства учнів, батьків та педагогів. 

19:16 11.05.2023

Європа -  наш спільний дім

Де́нь Євро́пи — свято, що відзначається 9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру та єдності на європейському континенті.

16:36 09.05.2023

День пам’яті та примирення 

8 травня ми з учнями старших класів згадали усіх, хто постраждав у часи Другої світової війни. Важко недооцінити вклад української армії у завершенні бойових дій того часу, та не важко провести аналогії між тим, що відбувається зараз та минулим. На жаль, історія повторилася… і на території України знову точиться війна. Але українці - народ сміливий, який не втрачає віри у краще майбутнє. 

16:26 08.05.2023

Про ДОМЕДИЧНУ ДОПОМОГУ

5 травня було проведено навчання домедичної допомоги: як правильно допомоги хворому до приїзду швидкої допомоги.

15:11 05.05.2023

Світ навколо нас

Малювати - значить удосконалювати себе! Малювання формує природним чином наш естетичний смак. Ви більше розрізняє красиве і не красиве. Все це переноситься на будь-яку Вашу діяльність, в ній Ви поступово удосконалює те, над чим працюєте.

15:07 04.05.2023

Стежинами рідного краю

Для кожної людини  важливо знати місцевість, де вона живе. Учні 5-х класів продовжують знайомитися з місцевими пам'ятками Диканщини,  28.04.23р. вони відвідали Свято-Миколаївську церкву та родову усипальницю князів Кочубеїв. Завдяки екскурсоводу Диканського історико-краєзнавчого музею ім. Д. Гармаша, Галині  Іванівні Золотайко, учні довідалися про історію виникнення та долю церкви, про її унікальну архітектуру, про історію усипальниці князів Кочубеїв.

15:19 28.04.2023

Я буду природі другом!

Саме під таким гаслом учні 7 класу ОЗ "Диканська ЗОШ І-ІІІ ст" вирушили на екскурсію в екопарк с.Ковалівка.

15:50 26.04.2023

Чорнобилю терпкий спомин

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.  У цей день  ми вшановуємо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

08:55 26.04.2023

ВЕЛИКОДНІ РОЗВАГИ

Спортивні  естафети, яскраві ведучі, мистецькі майстер-класи, фольклорні та культурознавчі цікавинки, справжні пригоди та позитивні враження  чекали на учнів початкової школи на квесті «Великодні розваги», що організували учасники дитячо-юнацького об’єднання «Лідер» 

10:58 24.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора