A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Вітаємо чемпіона України

Дата: 17.04.2023 13:40
Кількість переглядів: 83

З початку війни Росії проти України дуже актуальним стало питання, як навчитися володіти зброєю. В такий страшний час, в якому ми зараз живемо, навички володіння зброєю повинні бути в кожного, кому це дозволено законом. Також важливо вміти поводитися зі зброєю у стресових ситуаціях. Часто такі вміння, зауважують спеціалісти, рятують життя.

Стрільба – це досить інтелектуальна справа. Тут є і розумова активність, і зорова, й фізична. Стріляти можуть усі, і лише одиниці можуть стати спортсменами.  Якщо ми говоримо про влучну стрільбу, то тут  відбувається складна психоемоційна робота.

Влучність – основний критерій у стрілецькому спорті. Влучна стрільба – одне з тих умінь, якого може досягти практично кожна людина. Як і будь-яка навичка, влучність досягається тільки шляхом постійних тренувань, які вимагають витрат часу і сил. Тож радіємо успіхам наших вихованців.

Саме наполегливість, психологічна стійкість і витримка привели учня 9-А класу Миколу Шаповала на переможний п’єдестал у відкритому чемпіонаті Полтавської області зі стрільби кульової з пневматичної зброї  13-16 березня 2023 р.) серед юнаків 2007 р.н. він виборов 3 місце. На Чемпіонаті України з пневматичної зброї серед юнаків 2007 р.н. він посів 2 місце, серед юнаків 2005 р.н. і менше - 12 місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора