A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

Двомісячник чистоти

В рамках двомісячника озеленення, чистоти і порядку учні 7 класу на чолі з класним керівником Сулимою В.І. і вчителем біології Кальником А.Я. взяли участь в акції "Чисте джерело". Вони почистили криницю, що у вершині Пивоварського ставу. Учні 9 та 10 класу прибирали сміття на території Бузкового гаю. Працівники школи прийняли участь у суботнику і прибирали прилеглу до школи територію.

16:25 25.04.2012

Тиждень права

25 квітня в рамках тижня права відбулась зустріч старшокласників з начальником відділу юстиції Диканського району Джуве С.Г. на тему: "Твоє життя - твій вибір..." Провідний спеціаліст відділу юстиції Макаревич Л.Н. прочитала лекцію "Кримінальна відповідальність підлітків" та провела з учнями тренінг.

15:20 25.04.2012

Тиждень історії

У Диканській гімназії №2 із 17 по 20 квітня проходив тиждень історії. Учні мали можливість показати свої знання з історії України від найдавніших часів і до сьогодні. В ході тижня було проведено конкурс малюнків серед учнів п’ятого класу «Уявний малюнок за історичними оповіданнями», серед учнів шостого класу - історичну вікторину, сьомого класу – брейн – ринг. Підсумком тижня стало представлення учнівських проектів, над якими учні 8-11 класів працювали протягом місяця. Серед  них найкращими  були: «Пересопницьке Євангеліє»  (Бараш І., Онищенко К. 10 клас – плакат), «Хрещення Київської Русі» (Яківець Л. 9 клас – презентація), «230-річчя Івана Паскевича» (Шилко А., Шамборська М., Дяківнич Н. 10 клас – плакат та презентація), «Дорогою незалежності» (Чуприна О, Пархоменко Т, Скалацький О, Яковенко Т. – історичний журнал та відеоматеріал), «Історія СРСР в картинках» (Карпов В, Пасько В, 11 клас – плакат), «Полтавщина в добу «відлиги» (Касьянова Ю, Мусяло Н, - презентація). Найкращими були названі проекти учнів 11 класу. Така форма роботи дає не тільки знання, розширює кругозір, а й виховує творче мислення, креативність учнів, допомагає глибше пізнати шляхи становлення нашої держави.

15:09 20.04.2012

Тиждень з охорони праці та ЦО

З 15 по 20 квітня у школі було проведено тиждень з охорони праці та ЦО. В ході тижня відбулася цікава зустріч з представниками служби МЧС у Диканському районі. Діти познайомилися з принципами роботи пожежників, з технікою, яку вони використовують в надзвичайних ситуаціях. Разом з пожежниками повторили основні правила безпеки при гасінні пожеж.

15:05 20.04.2012

Юні пожежники

У нашій школі стало традицією проведення фестивалю-конкурсу "Дружин юних пожежників". Цього року він пройшов 28-29 березня. У ньому прийняли участь усі учні школи з 1 по 11 клас. Учні показали свої знання з пожежної безпеки та показали чудові тематичні виступи.

15:18 29.03.2012

Зустріч птахів

26 березня учні 5 класу провели свято зустрічі птахів для учнів молодших та середніх класів. На святі учні закликали весну та її вісників - птахів. Акцентували увагу та необхідності оберігати птахів, які знаходяться під загрозою зникнення. Для учнів була проведена вікторина на якій вони мали можливість продемонструвати знання природи рідного краю. Найактивніші знавці були відзначені нагородами.

15:50 26.03.2012

За здоров'я

23 березня у нашому навчальному закладі відбувся конкурс "За здоровий спосіб життя". Шкільна агітбригада "Пульс" виборола в ньому ІІ місце. У виступі наша команда порушила найактуальніші проблеми сьогодення: Інтернет залежність, дитяче рабство, сексуальна експлуатація.

15:01 23.03.2012

23 лютого

Цей день відзначається у нашій школі традиційно спортивними змаганнями на свіжому повітрі. Цього року теж пройшли такі змагання. Участь в них прийняли усі учні школи, а винагородою став гарний настрій, посмішки та задоволення від перемог.

12:07 23.03.2012

Юні театрали

16 березня відбувся обласний зональний конкурс театральних колективів, у якому юні театрали нашої школи показували виставу "Пеппі Довгапанчоха" і достойно захистили честь району, виборовши серед 30 команд 7 місце.

15:23 17.03.2012

Фінал з волейболу

22 лютого у спортивному залі нашої гімназії відбулися фінальні змагання з волейболу серед юнаків у залік Спартакіади школярів, присвяченої "Року спорту та здорового способу життя". І як завжди, наша команда серед переможців. Вітаємо з І місцем, хлопці!

15:23 22.02.2012

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора