A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

День вишиванки

Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи! 

16:53 16.05.2024

Профорієнтація

Досить великої популярності набирає робота в ІТ сфері. Наші здобувачі теж цікавляться та бажають працювати у цьому напрямку. Бажаючі отримали змогу поспілкуватися особисто з представником цієї сфери. Вони почули детально про вимоги роботи, про різні напрямки та умови роботи у даній професії. На останок отримали сувеніри у вигляді брелка з назвою компанії в якій працює Антон.

15:50 14.05.2024

Профорієнтація

Відвідали пожежну частину в рамках місячника профорієнтаційних зустрічей. Де хлопці мали змогу поглянути де та як відбувається робота пожежників. Вони побачили всі службові автомобілі та ознайомитися з усіма функціями приладів для рятування. На останок мали змогу гасити уявну пожежу. 

15:42 14.05.2024

Профорієнтація

Наступною профорієнтаційною зустріччю була розмова з представниками Національної поліції України. Де учні зʼясували графік роботи та актуальну заробітну плату, умови вступу до профільних навчальних закладів та безпосередньо на службу. Полісмени розповіли про цікаві випадки, які бувають під час несення служби, продемонстрували робочі інструменти та випробували їх у роботі. 

15:36 14.05.2024

Профорієнтація

Профорієнтація цьогоріч для учнів нашого закладу проходить в декілька етапів. Спочатку було проведено профорієнтаційне тестування, а тепер розпочали місячник профорієнтаційних зустрічей. 

15:29 14.05.2024

Заповідна Диканщина

Інтегрований курс "Пізнаємо природу" включає в себе ознайомлення зі значенням для збереження природи ландшафтних парків, заповідників, заказників. Так, під час навчальної екскурсії учні 5-х класів відвідали екостежку "Заповідна Диканщина" регіонального ландшафтного парку "Диканський". Виконуючи завдання квесту демонстрували свої вміння та навички, здобували нові знання, комунікували між собою та працювали у команді.

15:15 10.05.2024

Всеукраїнського конкурсу до дня Європи та Тестування!

Департамент освіти і науки облвійськадміністрації інформує про надходження листа обласної військової адміністрації від 02.05.2024 No 6698/0/01-58 „Щодо Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи та Тестування: Кинь виклик своїм знанням про Європу”, оголошеного Національним Фестивалем „Код нації”. Завдяки поширенню інформації про заходи у межах Фестивалю з початку 2024 року об’єдналися майже 5000 осіб та направили на збір благодійного фонду „Відсоток Небайдужих” на пікап майже 30 тисяч гривень. Національним Фестивалем „Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 09 травня. Головною метою Конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу; утворення платформи для самовираження та розвитку власних талантів учасників в межах європейської тематики; утвердження 06.05.2024 No 1896/02.02-18 На No від європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України. На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему „Україна – це Європа”, музичні та декоративно-ужиткові роботи. Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://eu.kod-natsii.com/ з 01.05 по 31.05, оцінювання творчих проєктів по 09.06, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 10 червня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах. Також для усіх охочих Освітня платформа Фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне Тестування. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://eu.kod-natsii.com/test/ з 01.05 по 24.05, скласти тестування з 09.05 по 31.05, а отримати Сертифікат знавця Європи одразу після складання тестування! Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://eu.kod-natsii.com/

13:57 08.05.2024

Великодня математика

Нещодавно на відкритий урок з математики у 6-Б класі запросила колег вчитель математики, вчитель вищої категорії Зелененька Людмила Анатоліївна. Майстерклас педагогині мав  чітку структуру з логічною послідовністю всіх його елементів, розмаїттям навчальних дій. Учні в ігровій формі повторити і закріпили основні поняття і уміння з теми. Враховуючи творчі нахили учнів та не відступаючи від теми, на уроці звучала поезія,  народна мудрість, розкривалися напрямки застосування математики у мистецтві. Поряд з розв’язуванням тематичних завдань, акцентувалася увага на громадянській компетентності учнів, над формуванням якої працює Людмила Анатоліївна. Колегами відзначений високий рівень проведення уроку та професіоналізму вчителя.

15:06 07.05.2024

Тиждень ЦЗ та ОП

В період проведення "Тижня цивільного захисту та охорони праці" у 6-Б класі були проведені години спілкування, учні переглянули стінівки, хронікально-документальні та учбові фільми. Крім того, в цей період проводилась цілеспрямована робота для підвищення рівня підготовки, вдосконалення навичок учнів з питань цивільної оборони та основ безпеки життєдіяльності, інтенсивно проводилися практичні заняття, зустрічі з працівниками поліції, МЧС, медичними працівниками.

15:54 06.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора