A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ У ПІЖАМАХ

ДЕНЬ У ПІЖАМАХ У кожній родині є свої добрі традиції, які згуртовують, звеселяють і наповнюють життя позитивом. Учні та класний керівник 6-б класу започаткували тематичний день “ До школи у піжамах”. Ця акція подарувала школярам відчуття єдності у площині креативу, коли буденні речі набувають іншого змісту. Маємо гарненьке відео на згадку. У кожній родині є свої добрі традиції, які згуртовують, звеселяють і наповнюють життя позитивом. Учні та класний керівник 6-б класу започаткували тематичний день “До школи у піжамах”. Ця акція подарувала школярам відчуття єдності у площині креативу, коли буденні речі набувають іншого змісту. Маємо гарненьке відео на згадку.

20:34 25.10.2023

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я: ЯК ПОДБАТИ ПРО СЕБЕ?

Ментальне здоров’я є невіддільною частиною щасливого життя. Це поняття дуже широке і поєднує різні аспекти. Як зрозуміти, що стан душевного здоров’я вийшов із рівноваги та настав час звернутися по допомогу. Психічно здорова людина:

15:15 24.10.2023

 Всесвітній  день здорового харчування

16 жовтня - Всесвітній  день здорового харчування.. В рамках проєкту "Діємо для здоров'я у 4-А провели виховний захід, метою якого є звернення уваги школярів до проблем харчування. Під час заходу діти навчилися розрізняти корисні та шкідливі продукти, виготовили памʼятку «Тарілка здорового харчування», обговорили правила раціонального харчування, виконували інтерактивні завдання у парах, розгадали кросворд. 

17:43 16.10.2023

Тренінг "Вчимося долати стрес"

Однією з найпоширеніших фізичних реакцій на стрес є напруження м’язів, що в кінцевому підсумку може спричинити головний біль, мігрень та інші хворобливі стани опорно-рухового апарату. Стрес також впливає на вашу травну систему, може спровокувати людину їсти більше або менше, ніж зазвичай. Особливо важко в перші шкільні місяці п'ятикласникам, адже вони проходять період адаптації до середньої школи. В рамках проєкту "Діємо для здоров'я" для учнів 5-х класів було проведено тренінг "Вчимося долати стрес".

16:08 15.10.2023

Наша школа з новим Президентом!

Після тижня передвиборчої кампанії та агітації у нас відбулися вибори Президента учнівського об’єднання «Лідер». Участь у голосуванні брали учні 5-11 класів,  вчителі та працівники школи. Вибори пройшли активно та цікаво. Попередньо були заготовлені бюлетені для голосування, кожен учень та працівник школи мав змогу отримати його та проголосувати за одного з 4 кандидатів. Голосування відбувалося таємно. За підрахунками голосів Бідний Костянтин, учень 10-Б класу, став новим Президентом школи. На урочистій церемонії директор Сімаченко Людмила Миколаївна привітала новообраного Президента та вручила символічну булаву.

18:02 13.10.2023

Учнівське самоврядування

Учнівське самоврядування — це спосіб та принципи організації учнівського колективу, що забезпечує комплексний підхід до виховання учнів шляхом їх залучення до систематичної участі у навчально-виховному процесі. Це самостійна діяльність учнів, яка здійснюється відповідно до мети та завдань, що стоять перед учнівськими колективами, під керівництвом педагогів.Традиційна зустріч дитячо-юнацького об'єднання "Лідер" з директором школи, яка відбулася нещодавно. була дуже плідною. Активісти, як завжди,  прийшли з новими ідеями, поділилися задумами та планами.

17:55 11.10.2023

Всеукраїнський День ментального здоров'я

Згідно з визначенням ВООЗ, ментальне здоров’я – це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя.

16:24 10.10.2023

Місячник шкільних бібліотек

Бібліотека у нашій школі - це не лише книги на полиці, а й місце цікавих зустрічей. Нещодавно для учнів 6-Б класу бібліотекарем Безуглою Т.І. було проведено цікавий бібліотечний урок “Стежинами козацької слави”. Учні закріпили й розширили знання про героїчне минуле, які отримали напередодні під час подорожі славетним полтавським краєм. 

15:49 09.10.2023

Пізнаємо природу

В останні теплі осінні дні учні 6-Б класу разом з класним керівником Зелененькою Л.А. здійснили навчальну екскурсію в зоопарк, що знаходиться у с. Ковалівка. Згідно з програмою нової української школи учні знайомляться зі світом тварин не лише за шкільною партою. Діти милувалися екзотичними тваринами та птахами, відпочивали й розважалися. Чудова природа, озеро, багато різноманітних птахів та тварин зачарували. Задоволенню та емоціям не було меж, адже спілкування з природою є гарним антистресом. Дякуємо батькам за допомогу в організації екскурсії.

15:44 07.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора