A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Сезон 2023-2024 відкрито!

Дата: 28.09.2023 17:16
Кількість переглядів: 21

У чому користь інтелектуальних ігор?
Сучасні вчені впевнені, що інтелектуальні ігри тренують пам’ять, розвивають мислення і т.п. Особливо така діяльність корисна для школярів, адже у людей, які захоплюються інтелектуальними іграми, є кілька переваг:

Вміння працювати в команді. Гравцям необхідно навчитися чути і розуміти один одного, щоб відшукати правильну відповідь і отримати заповітні бали.
Уміння мислити логічно. Не завжди вдається відразу знайти правильну відповідь, іноді гравці вибудовують довгий ланцюжок умовиводів, щоб прийти до однієї версії.
Широкий кругозір. Гравці постійно поповнюють знання, спираючись на свої інтереси.
Уміння швидко знаходити правильне рішення. На пошук відповіді дається обмежена кількість часу, тому гравцям потрібно знайти правильне рішення якомога швидше.
Розвинені комунікативні здібності. Інтелектуальні ігри припускають постійне спілкування між гравцями різних команд.
Це тільки деякі з тих позитивних якостей, які можна розвинути, граючи в інтелектуальні ігри. Перш за все, головна перевага інтелектуальних ігор — задоволення, азарт і інтерес до нових знань.
Сьогодні ми відкрили новий сезон у нашому інтелектуальному клубі "Ерудит" Гра "Що? Де? Коли?"  була напруженою, аж 5 команд старшокласників  та команда вчителів змагалися за перемогу. ЇЇ виборола команда 11 класу, 2 місце посіла команда учителів, 3- команда 10 А класу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора