A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Про зміни у навчальному процесі

Дата: 01.02.2022 16:12
Кількість переглядів: 68

Опорний заклад «Диканська загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів

Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області»

                                                                      Наказ                                                                                   

                                                                                                                        

28 січня 2022 року

Про зміни у навчальному процесі

 

Відповідно до Протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Диканської селищної ради від 28.01.2022 року №2, у зв’язку з погіршенням епідеміологічної  ситуації, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 , та наказу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області  № 13 від 28.01.2022 року «Про організацію дистанційного навчання для учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти  Диканської селищної ради» та з метою попередження можливого подальшого розповсюдження захворювання на території Диканської селищної ради

 

НАКАЗУЮ:

  1. Організувати освітній процес у ОЗ «Диканська ЗОШ І-ІІІ ст.» для учнів 5-11 класів із використання технологій дистанційного навчання  в період з 31січня 2022 р. по 11 лютого 2022р. (включно).
  2. Для учні 1- 4 класів організувати навчальний процес  у закладі освіти з дотриманням всіх протиепідемічних заходів визначених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 (зі змінами) та постановами Головного Державного санітарного лікаря України.
  3. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Покас Н. А. скорегувати роботу педагогічних працівників  для ведення  дистанційного навчання в закладі.  
  1. Вчителям розробити заходи щодо проведення занять за допомогою дистанційних технологій.

4. Класним керівникам:

4.1. провести інструктаж з профілактики захворюваності на ГРВІ та бесіди, щодо запобігання поширення коронавірусу COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2  із записом у класному журналі;

4.2. провести  з учнями цільовий інструктаж  щодо запобігання нещасних випадків у побуті та  бесіди з учнями й батьками щодо правил поведінки, збереження життя і здоров’я дітей

4.3. повідомити батьків про зміну форми навчання ;

4.4. проводити щоденний моніторинг стану захворюваності, повідомляти адміністрацію закладу про ситуацію щодо захворюваності учнів класу.

5.  Заступнику  директора  школи з навчально-виховної  роботи Кальник Л. І.  відмінити масові заходи з учнями;

6.    Сестрі медичній  Купці В. О. розмістити в загальнодоступних місцях інформаційні матеріали та нагадування щодо профілактики вірусних інфекцій.

 7. Завідуючому господарством Демченко Т. Л.  організувати заходи з посилення режиму поточної дезінфекції у закладі.

8.  З метою мінімізації ризиків розповсюдження інфекційного агенту контактним шляхом необхідно технічному персоналу  очистити і дезінфікувати некритичні поверхні в залежності від наявних ризиків. Особливу увагу приділити очищенню і дезінфекції поверхонь у зонах, які знаходяться найближче до учнів та вірогідно забруднені  (поручні,  парти, дверні ручки, раковини тощо). Очищувати та дезінфікувати необхідно також комп’ютери, мобільні телефони й кишенькові персональні комп’ютери (перед очищенням та дезінфекцією поверхонь слід ознайомитися з інструкцією до засобу, аби він був сумісним із матеріалами, з яких виготовлено виріб). Використовувати  засоби дезінфікації,  провести генеральне прибирання всіх навчальних та підсобних приміщень, систематично проводити щоденне дворазове вологе прибирання всієї площі підлоги школи. 

9.  Розмістити даний наказ на  Веб-сайті школи.

10.  Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Директор                                                                 Л.М. Сімаченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора