A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Діємо для здоров'я

Дата: 28.11.2023 16:04
Кількість переглядів: 10

Одне з важливих завдань сучасної школи – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Адже стан здоров’я населення України свідчить про існування реальної загрози для нації. Справедливими є прислів’я: "Здоров’я – це ще не все, а все інше без нього – ніщо".
Сьогодні майже 90% дітей шкільного віку, учнів і студентів мають відхилення у здоров’ї. Тільки за останні 5 років на 41% збільшилася кількість учнівської молоді, віднесеної за станом здоров’я до спеціальних медичних груп. Тому заохочення до занять спортом – пряме завдання вчителів та батьківської громадськості.
27.11.23р., за ініціативою вчителів фізичного виховання Вихватнюка В.В. (Опорний заклад «Диканська ЗОШ І-ІІІ ступенів», Осіннього В.І. (Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Харченка В. А. (Диканський ліцей ім. М.В. Гоголя) у нашому навчальному закладі було проведено змагання з волейболу. Метою цих товариських матчів було тренування тактики, зіграності, награвання ігрових та стандартних комбінацій, а головне – фізична та рухова активність дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора