A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

17 лютого День спонтанного прояву доброти

Дата: 21.02.2024 15:58
Кількість переглядів: 7

     17 лютого День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day) - одна з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій.
    Милосердя та доброта ще з давніх часів були традицією нашого народу. Цілком природним і закономірним вважалося допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість, порятувати хворого, захистити скривдженого.
    Спільно зі шкільним психологом Воронянською А.М. учні 7-Б класу обговорили поняття "доброта", правила доброти, реальні історії приємних справ, що приносять задоволення коли це від щирого серця. Діти наголосили, що найціннішим результатом цього є те, що ці добрі справи приносять користь та радість не тільки одержувачу, але й тому, хто робить такі вчинки. Практично продемонстрували на вправі "Бінго" свої сильні сторони.
    Доброта - якість, яка цінується незалежно від свята, тому проявляти її варто не тільки в цей день.  Прояв доброти позитивно позначається як на фізичному, так і на психологічному стані людини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора