A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Тиждень інклюзії

Дата: 09.12.2023 15:10
Кількість переглядів: 9

3 грудня - Міжнародний день осіб з інвалідністю, тож з 04.12 по 08.12 у навчальному закладі пройшов тиждень інклюзивної освіти під гаслом "Жоден з нас не має відчувати себе іншим чи зайвим".
04.12 відбулося засідання круглого столу з елементами методичного практикуму "Особлива інклюзія для особливих дітей", під час якого голова МО асистентів вчителів Пільгуй Т.В. розповіла про новітні методологічні аспекти організації інклюзивного навчання, емоційну нестійкість, сутність процесів адаптації та модифікації, а асистенти вчителів виконали практичні вправи, спрямовані на підвищення результативності впровадження інклюзії в школі.
З 05.12 по 07.12 для учнів з особливими освітніми потребами відбувся цикл майстер - класів "Виготовлення дидактичних ігор спільно з дітьми з особливими освітніми потребами". Діти грали в ігри ("Впізнай геометричну фігуру", "Швидкі руки та ноги", "Транспорт", "Зав'яжи кросівки", "Збери ялинку", "Склади речення за піктограмами" та інші), виконували цікаві завдання, займалися художньою творчістю, працювали в командах.
08.12 на засіданні методичного об'єднання асистентів вчителів було підбито підсумки тижня та окреслено план подальшої роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора