A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканська загальноосвітня школа I-III ступенів
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області"

Ми - європейці!

Дата: 17.05.2021 15:52
Кількість переглядів: 251

Уже стало традицією в Україні щороку відзначати День Європи, оскільки для українців – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. І взагалі, саме в Україні розташований центр Європи (м.Рахів, Івано-Франківська обл.).

День Європи – це святкування миру і єдності, спрямоване на поширення ідей європейської ідентичності. Це насамперед можливість долучитися до європейських цінностей. З цією метою в нашій школі учнями 10 класу на чолі з учителем німецької мови Галушкою Ю. А. був проведений захід «Знайомтесь, Європа!».  В ході заходу  учні 5-9 класів набули знань про виникнення Євросоюзу, дізналися про його символіку, гімн,  здійснили віртуальну подорож до деяких європейських країн.

Учні 6-А класу під керівництвом учителя англійської мови Гордівської Ю. С. створили колаж «Цікавинки світу», який репрезентував національні та культурні традиції міст Європейського союзу.

А наші наймолодші школярі, учні 2 Б класу разом з класоводом Чумаченко А. О., провели виховну бесіду «Україна – європейська країна».

Відзначення Дня Європи – це важливий крок у залученні підростаючого покоління до європейських традицій та цінностей.

Галушка Ю.А, Гордівська Ю.С

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора